Rath heeft rondgedwaald en komt op de plaats waar Thorgrim en Codrus dood zijn gegaan. Daar werd hij aangevallen door 4 skeletten en een grote Gravehound. Rath kon het niet opnemen tegen de gecombineerde macht van de GraveHound Knock Down en een skelet die er boven op ging liggen.

Nacht 2

Puck en Per hebben de nacht overleeft, waarbij ze wel skeletten zagen staan, maar ze hadden niet aangevallen. Per zag in de verte een demoon achtig iets wegvliegen (Shai) en Puck had Ninaran lastig gevallen, om erachter te komen wat zei bedoelde met dat zij hem in de gaten houdt. Puck en Per gingen de ochtend erop op weg naar Linden Field, daar kwamen ze de kar tegen en Rath die werd opgegeten door de Rothound. Ze hadden de hound weggejaagd en Rath gered. Op de kar lag Sister Linora (Kalarel in disguise), die hadden ze veilig naar Winterhaven ge-escorteert en een blaadje kwam hun toewaaien. Het blaadje was de toekenning van Korporaal Jarlin voor de supplies. Rath, Puck en Per gaan opnieuw opweg naar Linden Field. Nadat Rath 4 havikken heeft gestuurd naar zijn vriendjes, kwamen ze Perrin en Mylan tegen. Na wat overtuiging, hebben ze Perrin en Mylan meegenomen om naar Fallcrest te gaan. De party kwam ‘s avonds aan in Fallcrest, waar ze de supplies wouden ophalen bij Teldorthan Ironhews Die stuurde ze, na veel gehannes met Rath, op weg naar naar Kobold Halls om daar het gestolen Dragonhide armor te halen. [22:00] Aangekomen in de Kobold Halls, wou Rath het gebouw in de fik zetten.

Nacht 4

Per, Perrin, Mylan, Rath zijn naar de Goblin Cave gegaan. Per heeft de 2 guards Ezio style afgemaakt. Daarna zijn ze verkleed als undead succesvol om de undead hobgoblins gegaan en zijn direct naar Shai gegaan. Zijn zijn langzaam aan door Shai helemaal uitgemoord. Ze zijn (scripted) gered door Rothyrn en Orsik.